28 april - Tjurig prov-vakt

Hejsvejs!
Hur är allt? :) Själv mår man rätt så bra faktiskt, trots att jag tvingades gå upp två timmar tidigare än vanligt för att skriva nåt jävla nationellt prov i Engelska B, och de gjorde inte början på dagen bättre av att ha en gammal tjurig gubbe som "prov-vakt".
"INGA PAPPER PÅ BORDET, ENDAST PENNA OCH RADERGUMMI!"
Observera "radergummi", ja han sa verkligen så. Typ hej 60-tal :)
De gick inte sååå värst bra på provet tycker jag, man skulle diskutera eller argumentera om skillnaden mellan män och kvinnor idag, och allt jag skrev tycker jag lät så osammanhängande med vad man egentligen skulle skriva, fattar inte ;s
Men aja, hinner inte skriva så mycket mer, måste kila på rast nu. Ha de great!
Pusshejs! :*

manikyr hos vaktis :)

Apple bottom jeans... den låten har jag haft i huvudet ett tag nu, and don't ask me why, för jag har ingen aning själv :)

HAHAH, min jävla nageltipp lossnade imorse när jag skulle ta upp mobilen ur väskan, och så kunde jag inte få tag på något SUPERLIM eftersom jag stod och knackade på dörren utanför min moster. Innan pappa körde mig till skolan skulle han snabbt förbi dom och hälsa på lilla bebisen Mikey, en sån söting han har blivit! ;D
Anyway, så jag gick till vaktmästaren för att be om lim då, ville verkligen inte tala om varför även om han frågade till vad limmet behövdes. Han ba, för de funkar ju inte på allt. Jag ba, nee asså de är en liten plastbit bara, funkar de? Så han ba, aa de ska de nog göra, har du den här? Och fram plockar jag min lilla tipp. Vaktmästaren ba, men är de en nagel? Jag fnittrade lite och ba, öh aa :) Så sa han att jag aldrig kommer få av den isåfall? Jag tänkte typ ba, men hallå de är ju de jag vill? :) Sen fick jag tippen fastlimmad, och han ba, håll fast den nu! Sen sprayade han på nåt jävla glänsande lack! Hahahaha så proffsigt de va! Tjejen som väntade på att få komma in trodde de va nån ny manikyr-behandling som vaktmästarna börjat med ;p

Nu ska jag dra mig, för nathalie väntar :)
Sei finita? - Sí :)

15 april

Och så va man i skolan igen :)
Mitt lov har inte vart speciellt WOW, för jag har inte alls hittat på så mkt - men typ ge mig sommar - :)
Ah, iallafall, ... jag har fyllt år! Den 7 april fyllde jag hela 17 år! *thihi* Fick en massa fina grejer, bland annat en cykel som jag själv valt ut, lite kläder, smycken, pengar och även 3 nagelbehandlingar av syrran som hon betalar för varje gång. Snällt av henne tycker jag :) Hade nämligen tjatat hål i huvudet på henne om att hon så snart som möjligt skulle ringa och boka en tid åt mig hos hennes vän ;p Men nu är första rundan gjord, och de blir alltid lika fint resultat! Dock så fick jag miniluftbubblor på båda tumnaglarna den här gången, men de är inte hela världen :)

Nu, över till annat :) Känner mig superhungrig - ovanligt (?) - och jätteseg med ;/ .. skolan är inget för mig på onsdagar! Fatta de! Åtta timmars luffande på skolan varje onsdag tack vare mina hålor.. känns de som iallafall.
Nu ska jag försöka hitta något lustigt spel att underhålla mig själv med, olyckligtvis så glömde jag hela min pärm hemma med alla anteckningar till engelska arbetet :(
Hejsvejs! ;D


1 april

Sitter i datorsalen och ska välja en engelsk gammal författare att skriva ett litet arbete om :) Blir de William Shakespeare eller Charles Dickens? Får se :)

OCH FÖRRESTEN, läste nyss att den här dokussåpan Den rätta för Rosing är avslutad, och den 19 åriga Hugo vann hennes hjärta. Hon är typ 35 bast och kärar ner sig i en kille, inte en man, utan en KILLE!
Man ba Vafan? Brist på att känna sig tillräckligt älskad? ;s
Anyway, har aldrig gillat den kvinnan, så jag orkar inte ens lägga ner mer tid på att bry mig :)

1 APRIL IDAG, NÅGON SOM BLIVIT BLÅST ÄN?
Jag ska försöka att inte tro på ett skit någon säger idag, så får vi se hur långt de kan gå :) Jag brukar vara ganska lättlurad annars :)

RSS 2.0