jag slutar aldrig klaga

God måndag!
På tal om måndag, fyf-n va jag har börjat hata måndagar! De borde egentligen vara tvärtom, eftersom jag börjar så pass sent. Men de är nog anledningen till att jag hatar dom. Jag vaknar upp vid 10 varje måndag och inser att de är en sen början på dagen i skolan, då är jag suuuuupertrött och vill inget annat än att sova ut mer!
Men jag ska faktiskt inte klaga, drygt ett halvår kvar nu. Har jag stått ut med skolan i 12-13 år hittills, så klarar jag förfan av en termin till! Nu ska jag på med lite smink sen rusa iväg till skolan.

FAN VA JAG VILL HA KÖRKORT NUUUUUUUUUUUU!

Julpyntat

Min usla uppdatering har verkligen vart usel, och jag ber om ursäkt!
Ska försöka att inte låta de hända igen :)

Idag va de bara att skynda sig hem efter skolan och sätta igång med julpyntet, är precis klar och här ser verkligen supermysigt ut! Dampade dock sönder när några av ljusstakarna vägrade funka, så jag la dom åt sidan så att någon annan med mer tålamod kan försöka.


     

       


Jag dör

Hahahahha asså jag tror jag skaffade mig 6-pack i magmuskler så mycket som jag skrattade när jag bar ut den här stackars pojken som jag glatt hade klätt ut till en söt flicka!


Tider

Jag sååå saknar att ha mina naglar såhär fina ;(
Skulle inte ha nåt emot en ny tidsbokning i julklapp. Nu vet ni de! ;DTråkiga människan är jag

Jag vet inte va de är med mig alltså, jag klarar verkligen inte av att gå runt på stan på helgerna? Tycker de är så ångest! Nu skulle mamma och syrran iväg till Eurostop, och jag vägrade följa med. Istället straffas man genom att tvingas hänga upp tvätten. Lika ångest är de liksom.

Aja, pizza till käk idag! Tänk att de där kan lyckas få mig på lite bättre humör ;p

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

jävla storm


.

Nu tänker jag skriva nåt som jag tror att jag aldrig förr skrivit här:

Jag orkar verkligen inte blogga ordentligt idag. Skrev ett inlägg igår tidigt på morgonen, när de väl ska publiceras så hade internet kopplat ifrån, och inlägget sparades heller aldrig i utkast. Kan man ha mer otur?

Lördagen

De går inte att beskriva hur tråkig lördagen va igår. Jag gjorde verkligen ingenting vettigt, förutom att rensa hela garderoben och sen umgås med Nathalie en stund.
På kvällen va jag så sjukt rastlös och hade galet tråkigt, så jag fick göra de bästa av situationen, dvs. fixa fram en skål med popcorn och sätta igång en mysig film.
Valde till slut Why did I get married?, och faktiskt så va den rätt bra, helt mysig sådär. En film jag rekommenderar om man är rastlös eller är på lite tråkigt humör :)Göteborg i bilder


mot mässan
mot nordstan
femmanfin fågel, (mitt och naths internskämt, HAH)
vi måste strax dit igen flickor ♥


mys


Mitt kvällskäk denna fredag fick bestå av:

hemmagjord "pizza" av tunnbröd, ost, och kryddor
hemmagjord "latte" av varm mjölk och snabbkaffe (dock lite väl mkt socker råkade hällas i ja)
och en hög med skivad gurka


Ångest


Igår va man i Göteborg, och hatar nu Halmstad.


Sedan kom även Nathalie hem till mig för att "prata ut".. vi hade sån obeskrivlig ångest över att vara hemma i Halmstad ;( Så vi satt och snackade om bl a Göteborg och allt möjligt, och efter de bestämde vi oss för att se Saw 1, har råkat se tvåan före ettan, så då va de dags att börja om från början.
Tror ni jag hade lätt för att somna sen eller? Jigsaw är hemsk ;(Imorn gäller de!


JAPP, SOM RUBRIKEN LYDER IKVÄLL: IMORN GÄLLER DE!
Göteborg here we come!
Utbildningsmässa för alla 3:or i Halmstad i Svenska Mässan i Göteborg, vadå jag längtar?


Fan va jag älskar Göteborg.


 


Syskonrelation

Visst är de så att man inte alltid kommer överens med sina syskon? Men det är då man uppskattar dem som mest. När man får vara ifrån dem ett tag och inse hur mycket dem faktiskt betyder för en.

Utan min äldre syster skulle jag aldrig förstå hur viktigt de är att försöka vara en förebild för sina yngre syskon, och jag skulle heller aldrig utan min lillasyster förstå hur jobbigt det måste vara för henne att nästan inte ha någon makt alls.
Som ”mellansyster” har jag lärt mig hur jag ska klara av att hantera båda likvärdigt, och samtidigt på olika sätt. Jag känner att jag har lagom med makt hemma, och ibland kanske till och med lite för mycket. Men det är inget som hindrar mig ifrån att känna mig yngre än min storasyster, tvärtom, det är då jag känner att jag också är storasyster, trots att jag hamnar under rubriken som mellanbarn.

Jag tycker de är viktigt att som syskon bry sig mycket om varandra. Som att man vore bästa vänner, eller kanske till och med själsfränder. Man mår själv bra av att känna att de finns någon man har som står en så oerhört nära.
Du behöver inte vara yngst eller äldst för att betyda mest för dina föräldrar, de handlar bara om att visa respekt för varandra och stötta varandra till 100 %, i vilken situation man än befinner sig.

Jag kommer ihåg när jag var det yngsta barnet fram tills jag fyllde åtta år. Då var det bara jag och min storasyster, och jag hade inte alls föreställt mig ett liv som mellanbarn i framtiden. Jag trodde att all den uppmärksamhet jag fick skulle stanna där för alltid.
Minns dagarna på dagis när pappa på eftermiddagarna brukade hämta mig och nästan varje gång tala om för fröknarna att jag är ”pappas lilla”.
Man längtar ibland tillbaka till de tiderna faktiskt, men utan min lillasyster skulle jag inte vara den jag är idag. Och det är jag stolt över, att få vara mellanbarnet.
Man får varken för mycket eller för lite, allt är precis lagom och perfekt.

 

/ Joanna Boutros


.

Hur ska jag försöka fånga er uppmärksamhet?
- Genom att ladda upp en superbra låt såklart!Blero - Sexy moves


1 - 20


eins
zwei
drei
vier
fünf
sechs
sieben
acht
neun
zehn
elf
zwölf
dreizehn
vierzehn
fünfzehn
sechszehn
siebzehn
achtzehn
neunzehn
zwanzig
yeeey, jag klarade av att räkna (+stavning) upp till tjugo på tyska!
- utan fusk eller hjälp i boken!

prov imorn :)


Övertrött

En lite lustig sak som hände för en stund sedan:
Jag satt framför datorn och va obeskrivligt trött, asså jag hade ingen energi alls för att varken vara social eller på humör. Jag ville heller inte ta en powernap när klockan va så mkt som sju/halv åtta, för då skulle jag aldrig kunna somna senare på kvällen. La mig iaf ner för att "vila ögonen", och va gör jag självklart då? Jo, jag somnar. Vaknar upp nån timme senare och bestämmer mig för att duscha, och de är här de roliga kommer, kollar mig i spegeln och ser en liten smutsig fläck vid kindbenet. Jag ba vafan?, så tittar jag ännu närmre och får syn på att de står "x 100:- Lund", bokstavligen så dog jag nästan av garv. Har nämligen antecknat de där på handen för att inte glömma lämna 100 kr till syon för Lund-resan, och sen råkat somna med handen unden kinden, och även markerat mig själv med en prislapp på 100 kr. Sött va? :)

RSS 2.0