Miley Cyrus' haircutVackra skapelse! 

Har alltid gillat Miley, en superfin tjej med härlig personlighet och grym utstrålning helt enkelt! Men vad har hon gjort med sitt hår?! Håret som alla tjejer skulle kunna dööööö för att ha!!
Det blev ju ett j-vla liv om det när bilder släpptes. Fint av henne att göra det för alla cancersjuka, men undra om hon kommer ångra sig?
Körkort + bil

Okej, eftersom det nu var ett tag sedan jag skrev nåt här så vill jag bara informera er alla som inte vet att jag äntligen har skaffat mig KÖRKORT!! Vilket känns galet underbart nu när man kan åka och komma preciiiiis hur man vill! Var och hämtade ut min bil igår med, gud vad jag är kär i den! 
Gjorde teorin tisdagen den 31 juli och uppkörningen veckan efter det, den 7 augusti. Sedan var det bara att sätta igång och kolla efter en bil, tog inte många dagar innan jag bestämde mig för en liten Ford Fiesta, desperat som jag var. Haha nä men jag ångrar inte mitt val iallafall, även om jag tog beslutet ganska så snabbt. Trivs i bilen som bara den!


justgirlythings


Hello gorgeous


Ur & Penn onlineshop

För er som inte visste så har Ur & Penn en onlineshop nu. Gick av en slump in och kikade i tisdags för jag visste att dom har en massa rabatter där nu, slutade med att jag klickade hem fyra halsband, 30 kr styck, och handlar man för över 100 kr så är frakten gratis. Fynd eller vad?! Fick hem dom igår, två dagar senare, snacka om snabb leverans. And I love them! Dock såg jag hur min moster gillade det guldiga, så hon fick det av mig :)Rest in peace

Sämsta bloggerskan är ju självklart jag.
Tänkte börja uppdatera redan i början på veckan, men då vi i måndags fick den tråkiga nyheten om att min mammas morbror gått bort så har jag inte känt för att skriva nåt alls. Vi träffade honom när vi var i Trollhättan för två helger sedan och då var han hur pigg och glad som helst, så sjukt hur vissa saker kan hända så snabbt. Det har varit jättejobbigt att se alla så ledsna, så fort man nämner honom och börja prata om själva "grejen" så blir det gråtkalas.
Sen var vi på min kusins bröllop i lördags med, men bilder från det kommer upp i ett annat inlägg, så ni får hålla utkik!

Idag kommer min fina kusin Amanda till mig och spenderar helgen. Enligt kvällens schema är det äta ute och bio som gäller. Hon är hos mig vid fyra, så det blir antagligen en runda på stan innan vi sätter oss på Harry's med deras (galet goda) kycklingvingar i högsta hugg, haha!


Jag och Amanda på bröllopet


Min kusin och hans fru, så himla fina!!
 

RSS 2.0