2 am

Ligger hemma hos syster och ska alldeles strax sova. Stannar hos henne idag för hon behövde lite hjälp med smink och hår imorn. Kusinen gifter sig, så det blir att vakna tidigt och börja fixa och trixa för att sedan åka upp till älskade Göteborg där bröllopet äger rum. Kommer bli sååååå himla kul! Ska försöka uppdatera mer imorn, puss på er!


Instagram

Glöm inte följa mig på Instagram! Heter jboutros där :)It's all about the details


Allt kommer från Gina Tricot.

Videoklipp

Någon mer som har problem med att ladda upp videoklipp? Jag klistrar in inbäddningskoden och allt, men ingen video kommer upp. Tacksam för svar! :)Friday

Hallå alla pojkar och flickor!

Hur mår ni denna härliga fredag? Sitter på jobbet just nu och har verkligen iiiingenting att göra! Juli är en ganska slapp månad då dom flesta tar semester, speciellt nu dom två sista veckorna i juli. Vi bara sitter och tittar på varandra här på jobbet, sjukt tråkigt! 
Iallafaaaaaall, efter jobbet ska vi hem till Alisar på middag och hjälpa dom måla om huset. Dom började iförsig måla redan i veckan, men sånt tar ju tid och så klart ställer man upp! Jag kommer dock sitta med en vattenpipa till höger om mig och titta på, för när skulle jag få för mig att stå med en pensel och en hink med färg på stegen och måla? SKÄMT ÅSIDOOOOO! Tycker sånt är hur kul som helst! Älskar allt som har med inredning och "makeovers" att göra. Kanske därför The Sims är ett av mina favoritspel (åh, blev sugen på att börja spela det igen)

Kika in här lite senare för fler inlägg. Jag ska försöka hålla mig till mitt ord nu! PUSS ♥

Lilla Céline

Usch så tråkig min blogg har blivit! Tips på något jag kan skriva om? Har ju inte bloggat på flera dagar just för att jag inte har ett liv att blogga om! Skämt åsido, jag har ett liv (lite iallafall), men inget roligt att dela med mig av!

Nu ska jag sluta gråta och visa er en bild på min underbara systerdotter!
Dör så fin hon är, tror jag är kär i henne ♥Snaaaart

Sitter på jobbet och ska strax börja förbereda för stängning. Dagen har gått rätt så fort idag, skönt det för måndagar är den tråkigaste dagen i veckan. Efter jobbet var det tänkt att jag och mamma skulle hem till min moster och städa lite där innan dom kommer hem inatt, får se hur det blir där. Så kul det ska bli, har saknat dom såååååååå! Längtar tills jag får åka och träffa dom imorn!


Jag och min tönt i julas! ♥


RSS 2.0